bakgrunnseffekt

Vakuum-støvlene som kan redde flere tusen ben

FlowOx er en vakuum-støvel som stimulerer til økt blodsirkulasjon. Behandling med FlowOx kan forebygge og hindre kostbare amputasjoner og utblokkinger eller bypass hos pasienter med diabetes eller hjertesykdom.

Les mer om FlowOx Produktside

FlowOx
bakgrunnseffekt

Vi jobber for en tryggere, friskere og mer hygienisk hverdag

 

Våre produkter Om DMedical

Kvalitet og hygiene

Smitte via hender er kanskje den viktigste kilden til helsetjeneste-assosierte infeksjoner (HAI). Våre produkter bidrar til å redusere smittespredning med 96%.

Smittevern

Basale smittevernsrutiner skal både forebygge smitteoverføring til og mellom pasienter, og beskytte helsepersonellet mot smitte. DMedical har som mål å gjøre hverdagen mer hygienisk for alle som bruker våre produkter på jobb.

Etikk og miljø

Vårt fokus er å levere bærekraftige løsninger som tar vare på miljøet, og som gir økt lønnsomhet i alle ledd. Vi er aktivt involvert i Etisk Handel, og gjør vår del for å sikre bærekraftige leverandørkjeder.

Innovasjon

Vi tror på at innovasjon vil forbedre, og finner mening i å jobbe målrettet hver dag for å gjøre hverdagen bedre og enklere. Med utgangspunkt i dette, bruker vi vår kompetanse til å forbedre produkter og rutiner.

Dette er DMedical

Dette er DMedical

DMedical kombinerer kompetanse og innovasjon for å gjøre hverdagen mer hygienisk og smittevern mer effektivt. Vi ønsker å gjøre en forskjell og utvikler produkter og systemer som reduserer smitte i det daglige arbeidet, behandler fremtidige problemer og bidrar til en friskere hverdag for enkeltmennesker og samfunnet. Våre produkter brukes i ulike bransjer med fokus på hygiene og smittevern.

Vårt mål er å kontinuerlig gjøre hverdagen mer hygienisk for alle som bruker våre produkter og systemer i sin arbeidshverdag. DMedical kombinerer kompetanse, innovasjon og omsorg når vi utvikler nye produkter for en tryggere og mer hygienisk hverdag. Vi jobber aktivt og strategisk med etikk og miljø. Dette innebærer blant annet at vi er aktivt involvert i Etisk Handel og gjør vår del for å sikre bærekraftige leverandørkjeder. Vårt fokus er mennesket først, i utvikling av produkter og systemer og i vårt arbeid med etisk handel.

 

Les mer om oss

Produkter og systemer

Produkter som gjør en forskjell

Våre produkter er utviklet for best mulig smittevern og hygiene. Med fokus på systemer og løsninger som gir bedre total økonomi og en mer miljøvennlig hverdag, sørger DMedical for produkter som gjør en forskjell. Derfor utvikler vi våre produkter sammen med kundene våre, basert på deres og markedets behov. 

Våre produkter

Produkt: SafeDon Hygiene System

/

SafeDon Hygiene System reduserer smitte med 96 % og er det trygge valget når man skal bruke engangshansker. SafeDon Hygiene System dispenserer kun én og én hanske med mansjetten først og eliminerer berøring av hanskens mest kritiske overflater: tommelen, fingre og håndflate.

FlowOx systemet

Produkt: FlowOx™

/

FlowOx™ er et helt nytt system for behandling av symptomer på perifer arteriell sykdom (PAD). Otivio har utviklet FlowOx™ for pasienter som lider av effekten av PAD, som smerter i bena og kroniske sår. Langvarige tester viser økt blodstrøm, smertereduksjon og sårheling.

Produkt: ProFeel Operasjonshansker

/

ProFeel DHD micro powder free latekshansker er tynnere enn vanlige operasjonshansker og gir ekstra finger-følsomhet for mikrooperasjoner. Den unike brun fargen reflekterer ikke å lys og minimere øye-tretthet under operasjonen, samtidig virker fargen som en god kontrast til lys-fargede organer og vev.

Siste nytt fra DMedical

Samarbeidspartnere

Otivio
PDC
Medica
LB Medical
Kiilto
SafeDon
Longopac
Remesco
Etisk handel