Omsorg, helse og miljø

DMedical er en betydelig leverandør innenfor flere områder i helsemarkedet; blant annet hygiene, operasjon, avfallshåndtering og rehabiliterende behandling. DMedical ble stiftet i 2005 og er en selvstendig bedrift innenfor helsemarkedet i Norge. Vi omsatte for 115 mill NOK i 2020 og har et omfattende produktsortiment.

DMedical samarbeider med ledende produsenter i Europa, USA og Asia. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere kostnadseffektive produkter av høy kvalitet.

Våre verdier

DMedical jobber hver dag for å øke vår kunnskap innenfor våre fagområder. Vi bruker vår kompetanse og erfaring når vi utvikler nye løsninger for våre kunder. Vi er engasjerte ildsjeler som brenner for innovasjon og utvikling.

DMedical tilbyr produkter som har positiv innvirkning på helsen til både helsearbeidere og pasienter. Det er i møtene mellom mennesker vi kan gjøre hverdagen tryggere gjennom våre systemer og produkter.

Etisk handel Norge

Vårt felles ansvar

DMedical er Miljøfyrtårn-sertifisert. DMedical skal være en virksomhet med et felles og sunt verdisett. Vi stiller strenge krav til oss selv og vår innvirkning på miljøet og samfunnet for øvrig. Disse verdiene gjenspeiles i de ansattes og virksomhetens holdninger og atferd. Vi skal arbeide kontinuerlig med å forebygge forurensning fra egen virksomhet og de produktene vi leverer.

DMedical er medlemsbedrift av Etisk Handel Norge. Vi jobber målrettet for å ivareta menneske- og arbeidstakerrettigheter, samfunn og miljø i samarbeid med våre partnere. Vi ønsker å bidra til å sikre anstendige arbeids- og miljøforhold i hele leverandørkjeden.

Våre produkter og systemer

I DMedical ønsker vi å gjøre en forskjell. Derfor utvikler vi systemer og produkter som bidrar til en friskere hverdag i dag, og i morgen. Vi utvikler og videreforhandler et bredt spekter av produkter som bidrar til bedre hygiene, økt smittevern og en mer miljøvennlig hverdag. 

Våre produkter og systemer