KORT OM DMEDICAL

Bent Christiansen

Daglig Leder

Mobil: +47 480 09 701

Mats Christiansen

Key Account Mng

Mobil: +47 922 88 073

Steinar Nordgren

Selger

Mobil: +47 480 31 678

Lidvar Alstad

Logistikksjef

Mobil: +47 453 93 387

SAMARBEIDSPARTNERE

Vårt fokus er å levere bærekraftige løsninger innenfor hygiene, sårbehandling og avfallshåndtering. Vi jobber innenfor områder der engangsprodukter er viktig for å hindre smittespredning og gi trygghet til både personell og pasienter. Målet er derfor å tilby løsninger som både fokuserer på sikkerhet og miljø.

 

"DMedical AS - Fokus på hygiene og miljø" 

KORT OM DMEDICAL

DMedical er en selvstendig bedrift innenfor helsemarkedet i Norge og Sverige. DMedical har et omfattende produktsortiment og er en betydelig leverandør innenfor flere områder i helsemarkedet som f. eks. hygiene, operasjon, risikoavfallshåndtering og sårbehandling.

 

DMedical omsatte for 23 mill NOK i 2019 og har som mål å omsette mellom 25 og 30 mill. kr. I 2020.

 

DMedical ble stiftet i 2005,  som importør og produsent av helse og hygiene produkter til det Skandinaviske markedet. Produktene er tilpasset kundens og markedets behov i forhold til kvalitet, funksjonalitet og pris.

 

DMedical samarbeider med og importerer helse og hygiene produkter fra ledende produsenter i Europa , USA og Asia samt andre deler av verden. Vi utvikler gjerne produktene sammen med våre kunder basert på markedets og kundens behov.

 

DMedical sitter på meget gode agenturer og produksjonsavtaler som gjør det mulig og tilby våre samarbeidspartnere kostnadseffektive produkter av høy kvalitet. Vi har leveringsavtaler med aktører innenfor helsemarkedet i Skandinavia.

DMedical er Miljøfyrtårn-sertifisert og medlemsbedrift av Etisk Handel Norge.