BEKLEDNING

EUROGARD MUNNBIND

PRODUKT INFO:

Euroguard® tilbyr en omfattende serie med kirurgiske munnbind og prosedyremasker, som gir klinikere beskyttelse og komfort mot sprut og patogener i alle kliniske omgivelser. Euroguard®munnbind overstiger EN 14683 og ASTM standarder for medisinske ansiktsmasker.

Euroguard®-masker er laget av materialer av høyeste kvalitet, og gir utmerket beskyttelse og overlegen komfort:

 

  • Eksklusivt herdet nesestykke av aluminiumslegering for overlegen passform

  • Glatte, behagelige materialer forhindrer hudirritasjon

  • Pustende konstruksjonslag holder seg kjølige og komfortable

  • Euroguard® SOFT-masker tilbyr den ypperste komforten i en silkemyk og irriterende fri design

 

Alle masker er latexfrie.

EUROGARD FRAKKER

PRODUKT INFO:

Beskyttelse av pasienter og helsepersonell er ledende i utviklingen av produktutvalget, tett fulgt av funksjonalitet. Vi tilbyr helsepersonell et bredt spekter av frakker og duker og er opptatt av å matche behovene til operasjonsavdelingen.

 

Ikke-sterile beskyttelsesklær som besøksfrakker, avdelingsfrakk, laboratoriefrakker, hodeplagg og fottøy er også en del av det store utvalget av Euroguard®-produkter.

MEDICA BRUSH

PRODUKT INFO:

De fleste sykehusinfeksjoner er et resultat av utilstrekkelig hånd- og hudhygiene. Medica Brush gir det kirurgiske personalet optimale forhold for god pre-operativ hygiene for hender og hud. Medica Brush har et effektivt, mykt og hudvennlig børstehode for negler, knoker og hud. Festet til børsten er en svamp designet for rengjøring av hender og underarmer. I tillegg leveres en egen børsterens i emballasjen. Medica Brush leveres i én emballasje; børste, såpe og neglerenser.