Stolt sponsor av Rustad IL

DMedical har i flere år vært stolt sponsor av Rustad IL Langrenn


Rustad IL
Langrennsgruppas historie

 

Rustad IL ble stiftet 8. november 1967, og har i dag ca. 1300 medlemmer.
Allerede fra starten var det skigruppe i Rustad – alpint og langrenn sammen. I 1975 ble langrenn skilt ut som en egen gruppe.

Langrennsgruppa har «eget skianlegg», Rustad Skistadion som er en del av Skullerud Idrettsanlegg, med beliggenhet i Østmarka ved Skullerudstua.

Bevisst satsing på gode trenere/treningsopplegg ga etter hvert resultater. Rustads navn har blitt mer kjent og gruppa er i dag godt kjent innen langrennsmiljøet i Norge. Vi har pr. dato et medlemstall på ca. 700, hvorav ca. 550 er aktive utøvere. I tillegg har klubben en egen skilek hver vinter som samler over 300 barn.

Gruppa har årlig deltakere i Norgesmesterskap og andre større renn og dette har gitt klubben mange medaljer i Hovedlandsrenn, Junior-NM og Senior-NM. De siste årene har vi også hatt en landslagsløper i klubben, Anders Gløersen. Han har gitt klubben mange minnerike opplevelser med VM-gull i stafett for Norge i Falun, individuell VM-bronse, flere World-cup-seire og NM-gull. Også på langløp har klubben en stor profil med Kjetil Hagtvedt Dammen. Han er blant verdens fremste langløpere med resultater helt i toppen på bla Vasaloppet og Marcialonga.

Rusta IL er en av de ledende langrennsklubbene i Oslo og på landsbasis, med god profilering, og arbeider etter målsetting om å bli enda bedre.

Topp og bredde – Hånd i Hånd – Sammen blir vi gode!

Les mer om Rusta IL her.