NYHET! Vi tilbyr nå produkter fra Zendium

NYHET! Vi tilbyr nå produkter fra Zendium

Fra 1. November 2022 tilbyr vi produkter Zendium.

 

Fra 1. November 2022 tilbyr vi nå produkter fra DAX og Zendium. Dette er produkter av høy kvalitet, som vi er stolte av å inkludere i vårt sortiment. 

Nye produkter Dax Desinfeksjon
DAX og Kiilto Pro er Kiilto sitt eget varemerke produsert med fokus på et enkelt, skånsomt og bærekraftig utvalg av produkter. Innenfor desinfeksjon tilbyr vi DAX Clinical, Alcogel, Hånddesinfeksjon, Preop og Overflatedesinfeksjon.

Dax Desinfeksjon

DAX Hår og Hudpleie
DAX og Kiilto Pro er Kiilto sitt eget varemerke produsert med fokus på et enkelt, skånsomt og bærekraftig utvalg av produkter. Innenfor hår og hudpleie tilbyr vi et bredt sortiment av sjampo, mild såpe, allroundsåpe, hånd og hudkrem, salve og barberingsskum.

DAX Hår og Hudpleie

DAX Lufrens
DAX og Kiilto Pro er Kiilto sitt eget varemerke produsert med fokus på et enkelt, skånsomt og bærekraftig utvalg av produkter. Innenfor Luftrens tilbyr vi DAX Odent og Kiilto Pro Spring Garden.

DAX Luftrens

Zendium
Zendium er en fluortannkrem med 0 % SLS som klinisk er bevist å balansere det orale mikrobiomet, for bedre oral helse. Ved hjelp av ingredienser som øker spyttets naturlige beskyttelsesmekanismer, balanserer Zendium det orale mikrobiomet og forbedrer tannkjøtthelsen.

Zendium

 

 

Relaterte produkter